logoauto logoauto
top

nieuws

# 23/12/2015
Een veel gestelde vraag is: Wanneer mag ik een brommobiel besturen? - Vanaf 16 jaar en in het bezit bent van rijbewijs AM of meer. - U wil het autorijbewijs B niet meer verlengen i.v.m. bijvoorbeeld leeftijd, medische keuringen die U niet of niet meer wil dan kunt U Uw autorijbewijs via het gemeentehuis zonder het medische keurings traject om laten zetten naar het AM-rijbewijs. - U niet het in het bezit bent van een rijbewijs en dus het brommobielrijbewijs wil halen dan mo...

lees verder top
HOME

Ligier

De Ligier brommobiel heeft de voordelen van een (echte) auto: comfort, luxe, een verfijnde afwerking, grote binnenruimte, hoge gemakkelijke instap, grote bagageruimte, een verstelbare bestuurdersstoel en zo nodig kan de brommobiel worden voorzien van extra aanpassingen.Bij aankoop van een nieuwe Ligier krijgt U 3 jaar fabrieksgarantie, 3 jaar mobiliteitgarantie aan huis en een basisrijopleiding inz. voertuigbeheersing en verkeersdeelneming, welke wordt verzorgd door een erkende rijschool.Wij hebben altijd een ruime voorraad van nieuwe en gebruikte brommobielen in onze showroom staan. Naast de brommobielen heeft Ligier ook de volgende modellen in het leveringsprogramma zoals: de X-Pro Truck , Be-Up (rijbewijs B verplicht), Be- Two.BEL VOOR MEER INFORMATIE OF KOM GEWOON LANGS EN MAAK VRIJBLIJVEND EEN TESTRIT.

Voor een compleet overzicht van de Ligier modellen verwijzen wij U naar de website van Ligier WWW.LIGIER.NL of zie onze occasionlijst.