logoauto logoauto
top

nieuws

# 23/12/2015
Een veel gestelde vraag is: Wanneer mag ik een brommobiel besturen? - Vanaf 16 jaar en in het bezit bent van rijbewijs AM of meer. - U wil het autorijbewijs B niet meer verlengen i.v.m. bijvoorbeeld leeftijd, medische keuringen die U niet of niet meer wil dan kunt U Uw autorijbewijs via het gemeentehuis zonder het medische keurings traject om laten zetten naar het AM-rijbewijs. - U niet het in het bezit bent van een rijbewijs en dus het brommobielrijbewijs wil halen dan mo...

lees verder top
HOME

Attentie


RUIL VOOR 1-10-2009 UW BROMFIETSCERTIFICAAT OM OP HET GEMEENTEKANTOOR VOOR EEN RIJBEWIJS A-M.BOMMOBIELEN / 45 KM. AUTO
Wilt U op reis zonder een autorijbewijs en bent u in het bezit van een bromfietscertificaat of A-M rijbewijs dan is de brommobiel/45 km. auto de oplossing.

Een brommobiel geeft U meer vrijheid en zelfstandigheid en is ideaal voor het onderhouden van Uw maatschappelijke leven, sociale contacten buiten de deur en natuurlijk ook voor de boodschappen. Om een brommobiel te besturen heeft U een bromfietscertificaat of rijbewijs A-M nodig. U hoeft geen motorrijtuigenbelasting te betalen, maar de brommobiel moet natuurlijk wel verzekerd worden. De verzekering en/of eventuele meerdere lease varianten kunnen door ons worden verzorgd.SCOOTMOBIELEN
U wilt zelfstandig blijven, ook als het verder met het lopen minder goed gaat en U wilt minder afhankelijker zijn van Uw kinderen, buren, vrienden of verzorgers.
Dan biedt de elektro schootmobiel van Freerider U de oplossing: U bent nu volledig zelfstandig, zowel binnen als buiten. Zeer gemakkelijk te bedienen en GEEN rijbewijs nodig.

Voor al uw vragen staan wij U graag te woord dus bel ons dan gerust op. We beantwoorden graag uw vragen en sturen vrijblijvend informatie naar u toe.

Indien u om welke reden dan ook niet bij ons langs kunt komen maar U toch meer informatie wilt, is de heer Tijsse Claase bereid om aan huis te komen.